tirsdag 14. april 2009

"Lystkrok"...



Mens min kjære er på trening og vi venter på storesøsken som skal komme hjem fra påskeferie, steller Eida Helene og jeg litt ute, vi... Så ble det til at vi fikset litt på ting og tang på inngangspartiet... Fikk opp huskestolen fra Ellos som ble kjøpt ifjor... Etterpå var vi fornøyde, satte oss ned og nøt noen Mariekjeks i vårsola:-)

Slagbenken i tre, kjekt med plass til leker og hageredskap etc nedi... Stol og bord er i malt aluminium tror jeg... -Det er ihvertfall vedlikeholdsfritt.

Er så glad i mønsteret på rekkverket! Sveitserstil, dette.

Og mamma laget disse påske"gakk-gakkene" av varmelaken..(husker dere varmelaken??Skikkelig hot på 80-tallet før man ble klar over sengemidden hehe:-) De er ihvertfall søte, hun laget dem egentlig som eggvarmere, men jeg bruker den som dekorasjon. Nå er jeg litt i tvil om vi egentlig trenger lysthus...Kanskje jeg bare skal lage noe her ute isteden... Vi får ta et familieråd:-) Nå er det snart trilletur til Løiten lys på oss, gleder meg til serviett- og lystitt!


Påsken over klem fra


4 kommentarer:

  1. Å.. er disse nydelige bildene fra deres hus?!!!! Såå fint. Å heldig!!

    Ha en fin tirsdag i disse nydelige omgivelsene.
    Hilsen Ljo :O)

    SvarSlett
  2. God morgen får jeg vel nesten si, for jammen var du tidlig ute og la ut dette...
    Skikkelig koselig hos dere nå, alstå. Vi lader opp og stiller plutselig på trammen!
    Skulle gjerne vært en tur på Løiten lys snart...

    SvarSlett
  3. Takk for det, deilig med sitteplass når vårsola har kommet!

    Vivi: søndag er det åpent på Løiten lys, du kan få 40% på varer inntil 500,- på mitt kort om du vil:-)Vi er ferdige med kamp og kiosksalg klokka 1430 i Løtenhallen, kan ikke dere ta LLys og så komme til oss 5 ca. tre? JA:-)

    SvarSlett
  4. For en nydelig inngangsparti dere har.

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.