Sukkerbrød fra Hildes mormor:
Pisk eggedosis av 4 egg og 250 gram sukker.
Vend i 3 dl hvetemel, 1 dl potetmel og 2 ts bakepulver.
Tilsett 1 dl kokende vann og rør forsiktig rundt.
Stekes på 175 grader i 35 minutter.
Deles i 3 deler,
ett lag med vaniljekrem og ett med 4,5 dl krem med bringebær. Krem rundt hele, deretter marsipanlokk med bakepapir på toppen som taes av etter at du har skjært opp delene som du ruller bakover.
Pynt med marsipanegg og skriv God Påske med sjokolade i kremmerhus. Mmmmm... Da er alt klart, rådyrlår til hovedrett, bjørnebæris med varm kirsebærkompott til dessert før påskekaka til kaffen:-) Nå får jeg ordne meg selv, så ikke 7 gjester får sjokk:-)
DS
Å så flink! Sånn blir jeg imponert over. Er så dårlig på å lage kaker og slikt....
SvarSlettHa en virkelig god ferie!
Hilsen Ljo
Tack för fin kom. hos mig! Har kikat runt hos dig lite, ni har ett jättevackert hus!
SvarSlettGlad Påsk till dig och familjen!
kram
nina
Tack för titten hos mej och söt kommentar!
SvarSlettSå kul för nu fick jag hitta till ditt vackra hem! Härligt att bo på landet och slippa stressen i stan. Vilken otrolig tårta du bakat! Gästerna kommer att bli imponerade!
Jättetjusig!
Glad påsk! Kram Cilla