mandag 26. mars 2012

Rimelig og holdbar påskepynt

 Hei igjen, nå har vi kost oss med gode minner fra en ferieturen i Molde, men også fest med det lokale rockebandet her i Løten på lørdag juhu:), og søndag var det stor dag for Eida Helene: 4årsboka fikk sin stolte eier i kirka!  Vi har pyntet ferdig til påske, har ikke så mye påskepynt her hjemme siden vi feirer den på hytta.  Men det er da litt kjekt med blomster, så jeg fant en løsning på holdbar påskepynt:
Små lakkerte zinkbøtter med en påskeliljeløk i hver, festet med pakkebånd står seg gjennom hele påsken.
Disse fant jeg på blomsterbutikken på Dombås da vi stoppet der for mat og benstrekk.
Og elggeviret på stua har også fått sin påskepynt;)
Små ommøbleringer og ut med grønnsofaen, den var fin å se på men for rett i ryggen for oss sløvepåsofaen-folk som bor her...Så nå er det bare å vente på to 1,5 seter stoler/loveseat/kjærlighetsstoler, det er mere oss, ja;)
Gul, rosa, grønn og turkis, med gule påskeliljer eller med perleblomster som vi har på krokgreina i hallen. Der har vi også pyntet med de søte eggene ungene har laget opp gjennom årene.
Og den ene lille løken som ble til overs da jeg delte opp, fikk vann og en liten vase og står og beundrer den nye retrotimeren som ble med fra Kitch´n, Roseby.. Sammen med den prikkete høna fra Kid;)
Men nå er det foreldremøtekveld, først i Henrik sin og så skal jeg holde et foredrag i en barnehage på Hamar via Trygg Trafikk-jobben min.  Hektisk kveld, men moro lell:) Ha en finfin mandag!
Vennlig hilsen

7 kommentarer:

  1. Hei
    Vel hjemme og i full vigør-da er alt som seg hør og bør :)(det rimte visst)hi,hi :) Deilig at påsken nermer seg,ja. Kos med vår/påske blomster pynt.Må bare si at jeg syns lillemor var helskjønn på kjøkkenbildet nedforbi.Og de er så hjertegod i den alderen,syns jeg ser henne i kirken :) Her har vi hatt solskinn og kos i helgen også.Er ikke så velsignet med finvær her vi bor mellom fjellene, så gleden blir ekstra stor!
    God klem og hilsen fra Britt u.blogg

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei og god kveld, Britt!

      Ja hun var god, satt der så fint og fulgte med, stor stas og softis på bensinstasjonen etterpå:) Morsomt å se viltre gutter som rullet rundt mens hun satt der og nesten himlet av forksrekkelse, hehe, er det noe medfødt jente-gutt?:) Ha en fin ønsdag, uken flyr! Klem

      Slett
  2. Velkommen hjem!

    Fint med påskepyntblomster :)
    Jeg er ikke så glad i gult, så det blir litt lite pyntet her.. Og kan godt vente litt til.. :P

    Nå er jeg i full gang med å pusse opp soverommet. tror muligens jeg må bytte armer i kveld men.. skal grunne taket nå.. og slipa og vaska ned i går.. kan ikke rom bare bli ferdig malt mens vi tenker på innredning??

    SvarSlett
  3. Så fint du har pynta til påske! Koseleg den krokgreina med egg på var! Du er så flink til å lage det fint rundt om i det nydelege huset dåkas. Ha ein flott dag Marianne! Klem

    SvarSlett
  4. Så koselig du har pynta da... masse påske liljer... og skjønn henge pynt.. =))

    Ønsker du å være med å vinne gavekort, velkommen til bloggen min =)

    Ønsker deg en fin vårdag

    Kerstin

    SvarSlett
  5. Har pynta litt til påske alt vi og...og der ser jo nesten ut til at det blir hjemme-påske
    i år også...for det spørs vel om snøen på Ruskåsen holder. Men vi krysser fingra for et par
    dager der oppe:)

    Ser at 4-årsboka gikk helt i glemmeboka for vår del...Men vi hadde nå en flott søndag for det.

    Ha en alle tiders påske!!

    SvarSlett
  6. Hehehe. Syns jeg ser deg ja.. :)

    Julie spiser det meste hu :) Ingen allergi :)
    Så bra hu gleder seg også :) Julie måtte pynte seg litt da, siden hu skulle bort.. :)

    Ferdig med grunning nå, klar for sparkling, og så takmaling.. Puh!

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.