tirsdag 3. januar 2012

Så godt!!

Ja, godt nytt år!!!  Og så utrolig godt å få ut jula og stikke innom Plantasjen og Mester Grønn idag og fylle opp med primula, eføy, rosa roser, hjerteranke etc....Alt til sin tid, spør du meg. 
Store kontraster fra røde julestjerner til en enkelt rose på bordet.  Men siden vi pynter til jul 1.desember, så varer jula lenge nok, føler jeg.
 Også svibelen i sausenebbet er erstattet.
 
 Og Fredrik er superfornøyd, blomsterhandling med mamma er toppen;)) 
Og Eidamor er superfornøyd med at vi allerede har startet Hello Kitty-borddekkinga til lørdagens 4-årsdag:)
Og jeg er superfornøyd med at nyttårsaften på Størigarden var superkoselig og herlig for alle små og store.  PS!  Om du glemmer sausen til kalkunen, prøv meierismør, pannekakemiks (Toro sådan), 0,5 dl sjy fra kalkunen og litt salt...Skjønner du tegninga?Hihi....Man tager det man haver, og med latter og smil under måltidet smaker alt godt i slikt et godt selskap:)  Årets første hyllest må gå til søsterLena og svogerArthur for en utrolig sporty duo som fylte oss med glede og kjærlighet!
Vennlig hilsen

5 kommentarer:

  1. He, he - veldig tydelig at Fredrikken er en skikkelig blomsterfis med sans for interiør. DET store gliset over nypyntet rom *S* *S*
    Det er unektelig deilig å kvitte seg med all pynten vihar kost oss med å putte inn, og deilig å kjenne ny energi - lyset kommer! - Liv

    SvarSlett
  2. Er så enig! Herlig med vårblomster igjen =)
    Nesten så vi kunne ha omgått hverandre på Plantasjen i dag da skjønner jeg ;)
    Morsomt med Hello Kitty bursdag...gid man var fire år igjen ;)
    Klem Line

    SvarSlett
  3. Hei Fru Balke:)
    Godt nyttår til deg og dine:)
    Klemmer fra Fru Båt

    SvarSlett
  4. Hei :)
    Nesten litt flaut å "alltid" være natterangler,men har man ungdommer i huset,ja så er det ikke alltid tilgang på pc...
    Så flotte blomster.Mamma kjøpte alltid primula så snart de kom i salg etter jul-og jeg fikk også :)Noen har jeg fremdeles i hagen! Her har vintrene ofte vært så mild at vi har satt dem i hagen når de var ferdig å blomstre.
    Og tenk at lillevesla blir 4 år!Og lilleprinsen ser ut til å stortrives. Så godt :)
    Så koselig med skjønn søster og svoger.Jeg har også det,desverre bor de så langt vekke,men hun har også fått seg blogg(Hjemme hos Nelly) og det er så koselig.:)Nå roper sengen,he,he.
    Så kjekt å besøke deg :)
    Beste hilsen Britt u.blogg

    SvarSlett
  5. Godt nytt år fru Båt og Britt:)))

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.