mandag 30. januar 2012

Nostalgisk førstehjelpsskrin på vaskerommet

Hei, etter en fin søndag med skitur og bålkos med Henrik, var det på igjen med skole, jobb og barnehage idag.   Fikk kjøpt et skrin til å ha plaster i, som jeg har lett tilgjengelig på vaskerommet.  Med fire barn er det greit å ha plaster av Hello Kitty, Spidermenn etc lett tilgjengelig selv om det ikke er høysesong nå før snøen forsvinner.
Jeg har fått fuget ferdig rullesteinsgulvet, men trenger å pusse over med stålull/grov svamp da det sitter for mye fugemasse igjen på selve steinene.   Til helga, kanskje?;)

Må tilslutt vise deg en film vi i Trygg Trafikk har sett oss nødt til å lage dessverre:
Trykk HER om du vil se "Livet er mer verdt enn et tastetrykk..."
Vennlig hilsen

7 kommentarer:

  1. oj, det var jaggu meg eit koselig vaskerom!!

    SvarSlett
  2. Herlig vaskerom, lykke til med vasking av fuger. Fin uke til deg, klem fra Mona.

    SvarSlett
  3. Hei
    Nå har jeg sett filmen to ganger.Jeg har (engasjert som jeg er)tenkt i samme bane når det gjelder en film for å vekke folk.Jeg tenker at dette var en bra vekker for oss voksne! Vet ikke om den vil treffe ungdommen. Tror at den er for "snill". Men nå er jo mange unge veldig "voksne", så vi får håpe. Syns i alle fall det er helt topp at mange bilførere vil få en tankevekker. Bra.:)
    Og så til det hyggeliger. Så flott du har fått det på vaskerommet! Og så lurt med stilig boks til plaster. Her i huset har vi i årevis hatt kirurg tape i lag med plasteret, og jeg har fått limt flere rifter/kutt. Huff,jeg blir bare mer og mer pysete når det gjelder skader. Og da kommer jeg jo tilbake til dette med ulykker på veien. Mange av de menneskene som har vært "første mann" på ulykkes stedet har slitt med store traumer.Det er jo også en del av dette med bilkjøring/ulykker.
    Phu,dette ble visst litt mye :)
    Klem fra Britt u.blogg

    SvarSlett
  4. Så flott vskerom du har :o)
    Skulle ønske mitt var like ryddig, men nei ikke i dag !!!!
    Ha en super dag, og kos deg med fjerning av fugerester til helgen ;o)))
    Rebekka

    SvarSlett
  5. vaskerommet er kjempeflott :) Veldig fint skrin :) Jeg har noe nostalgisk her jeg også, bare jeg får surra meg til å ta bilde.. :P

    Mye man burde, burde...

    Så nå skal jeg være flink, å grunne mer i trappa, og så tømme enda mer papp (gubban så mye papp det blir av oppussing!!) før jeg skal kjøpe lamper!! <3 <3

    SvarSlett
  6. Så søtt medisinskrin =) Og jeg digger det gulvet!!!!
    Og du..den teltturen deres så innmari hyggelig ut =) akkurat midt i blinken for meg ;)
    Ha en fin fin kveld og uke!
    Klem

    SvarSlett
  7. HEi Marianne!
    Ser man det gitt...du har også vært en tur på NIlle. Her i hus har vi også et makent første hjelps skrin, synes det var så sjarmerende. Fortsatt står det uten innhold men det kommer nok noe oppi etterhvert.
    Håper at alt står bare bra til med deg og dine i de flotte huset deres!
    Ønsker deg en fortsatt god uke.
    Gode klemmer i fra Mona

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.