søndag 20. november 2011

1.julegran i hus.

 God søndag!  Takk for hyggelige kommentarer, og nå er det tilbake til interiørinnlegg, bare en uke til hjemmet vårt er pyntet til jul!  Vi har vært på smultsteking hos venner, og så har jeg har vært i Hamars flotteste nyoppussede hus på en morsom jentefest igår.   Ble så inspirert!!  Så etter sen frokost ble det skogstur på familien, så her er vi igang:
En liten gran på rot, skylte av jorda og fant et løveglass. To små julekuler og litt levende lys må til.
Og opp fra kjelleren kom julehefter, blader og bøker med juleoppskrifter og tips...Nå skal det jobbes før roen senker seg om en uke.  Men først skal vi spise elgstek, timianpoteter og marinerte champingonger, søndag er ikke så verst akkurat nå:) 
Vennlig hilsen

9 kommentarer:

  1. Hei fru Balke, hørtes koselig ut med smultringbakst:) jeg skal starte litt til uka, gleder meg veldig. Flotte bilder av Amalie i forrige innlegg:) Du rekker jo alt. GOD middag og fortsatt god søndag, jeg skal snart på nattevakt.
    MVH båtfrua:))

    SvarSlett
  2. deres dekorasjon er vakker og så enkelt at jeg liker veldig mye! Mange hilsener fra Tyskland av Angie

    SvarSlett
  3. Vi gleder oss til å gjøre huset litt julete her også. I dag har vi hatt juleverksted opp hos bror min, og det er bare ei uke til første søndag i advent:)

    Ha en fortsatt fin søndag:)

    SvarSlett
  4. Først:
    En aldeles fornydelig vakker fotomodell i forrige innlegg. Som hun koser seg og for en dag dere må ha hatt!
    Dernest:
    Du verden! Og jeg som synes jeg har vært superflink og tidlig ute *S*
    Søt liten gran på rot. Kanskje jeg skulle stelle til en slik, eller kanskje ikke. Får se om jeg finner en liten tustelig sak om vokser på en helt umulig plass - alt annet får min skogbrukermann til å hoppe i taket *S* Som du skjønner - våre julegraner er gule, fulle av sykdom og totalt uegnet til å bli hogstmodne trær!
    Kos dere videre med juletanker og julegleder - Liv

    SvarSlett
  5. Hei
    Så kjekt at vi inspirerer hverandre :) Her hos oss er det mildt og fint og koselig vær å samle materiale i naturen. Svibler og asalie har kommet på plass og jeg har tilogmed laget krans til graven til foreldrene mine, med mose plukket på hytten. Blir glad og ivrig når jeg er inne hos deg, så her blir det også tidlig julepynting :)
    Syns at bordet ditt er så flott! Artig at du bytter ut pynten etter årstiden.
    Klem,klem og god uke til dere
    Hilsen britt u.blogg

    SvarSlett
  6. Kjempe fint, Marianne! Herlig liten gran du har tatt inn! Ha en fin kveld! Klemmer til deg!

    SvarSlett
  7. Herlig julegran du har fått i hus!! De er blitt populære her i blogglandia! Jeg har en minigran utenfor i sinkbøtta mi, men med jord altså, hehe! Høres ut som du har vært på storfint besøk, og så gøy som det er å komme inn i andres flotte hjem!
    Du så nydelig jenta di er! Skjønner godt at du er stolt mamma!

    Klem

    SvarSlett
  8. Høres ut som du har hatt en flott helg!!!

    Jeg har vært i skogen i helga og plukket meg ut noen "juletrær". Men enn så lenge står de på rot der. Håper å få hentet neste helg. :)

    Ønsker deg og dine en flott uke!!!

    Klem

    SvarSlett
  9. Flott å bli inspirert!! jeg har også masse ideer jeg har lyst til å prøve meg på nå, det er moro :)

    Ble veldig fint juletre :)

    Hørtes ut som en nyyyydelig middag!! Namnam!! Gubben her i huset har vært og henta elghakk, elgstek og elgbiff også, gleder meg til å smake!

    Klem :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.