fredag 22. juli 2011

Paviljongen i interiørbok.

 Overraskelsen var stor da venninne Hege meldte meg fra bokhandlercafèen og fortalte at paviljongen vår var avbildet og omtalt i en ny bok som var kommet: Terrasser, de gode løsninger-slik bygger du.  Forfatter og fotograf er de samme som laget boligreportasjen i Vakre hjem og interiør, men jeg hadde ikke hørt noe om at de skulle skrive bok og ha med min selvsnekrede paviljong i en bok.  Men artig var det jo, så jeg løp avgårde og kjøpte boka, en fin bok med nyttige tips.
 Tips fikk vi også idag da vi var bedt til venner på lunsj, de har et familiested med strandlinje til Mjøsa..Så nydelig en dag med sandstrand, brygge og båt...Så nå spørs det om ikke Balkesjøen får en oppgradering:-)  Etter en fin dag på Brttumstranda, var det full fart hjem for å lage istand til rekekveld med gode venner som vi ser altfor for sjeldent: et par i Korea og et par i Oslo/Gjøvik.
 Sol, latter og ferie...Gode minner skapes på slike dager...
 Jeg fikk tatt ibruk de nye, billige glassene jeg kjøpte, og med litt blomster i små vaser var bordet dekket på enkelt vis.  Ba gjestene drøye oppmøte med en time, vi var litt sent ute og hentet inn tid der vi kunne..
 Men i natt var det jordskjelv her, merket det ristet i huset klokka 3, ekkel opplevelse. 3,7 er det målt til...Og ikveld kom det masse vind og etter rekespising i hagen, måtte vi inn...Tente opp i peisen og koste oss med kaffe og iskake, jordbær og oreokjeks...Fra sol og strand til peiskos og masse stearinlys,-kos!
Og som du ser, bordpyntet tok vi med inn.  Ha en super fredag!!! God helg, min venn:-)

5 kommentarer:

  1. hei hei.
    så gøy da,
    stilig at hun kom over boken, ja jeg har sagt det før, den paviljongen er knallfin,
    å det er jeg ikke alene om,
    koselig med venner og reker,
    ja nå regner det her, er meldt masse regn i et døgn, liker ikke sånn,særlig ikke kombinert med vind,kjenner det godt i kroppen,
    ekkelt med jordskjelv da,
    en venter liksom ike det her i vårt land, så det på nyhetene.
    ha en fin dag,
    klem fra sylvia

    SvarSlett
  2. Ja, det skal være visst - det var en alt-i-en-pakke-dag! Fra sommerfest til peiskos til jordskjelv!
    Koselige bilder og ditto stemningsrapport.
    En bok om terrasser og uteplasser har jeg savnet på biblioteket "mitt", så den må jeg kjøpe inn *S*
    Egentlig synes jeg det var litt pussig at dere ikke var spurt om dere ville være med i boka (uansett hvor hyggelig det er å bli tatt med), men de forbeholder seg kanskje retten til å bruke bildene som de vil når de fotograferer hos folk?
    En god dag til deg - her bøttebøttebøtter det ned- klem fra Liv

    SvarSlett
  3. Så koselig det ser ut til at dere hadde det! Skummelt med jordskjelv.. får håpe det ikke kommer flere!
    Pussig at forlaget har brukt ditt bilde i en bok!? Åndsverksloven? Uansett ikke rart de ville ha med den paviljongen i en bok -det må jo være verdens fineste paviljong!

    Ha en fin dag!
    klem

    SvarSlett
  4. Knallfin paviljong som absolutt er verdt plass i en bok :) Flink er du :)

    Høres ut som dere hadde en fin dag/kveld i går.
    Sån er det vel på idylliske Balke :)
    Ha en fin helg!

    SvarSlett
  5. Har vært inne på bloggen din en stund - må holde på med noe som er oppløftene samtidig med de alvorlige tv-sendingene som ruller på sendingene - og her var det fint å være ;). Ønsker deg en fin helg.

    Du har en kjempefin blogg, så jeg legger deg til bloggrollen min jeg.

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.