onsdag 20. juli 2011

Lekehuset er ferdigstilt!

Og inne venter pikekyss, muffins, kake og saft... 
Pappaen ble invitert på selskap ikveld, så timen før var det stor aktivitet for å bli ferdig med siste innspurt i Balkebua.  Jeg har tømt bua for akebrett og river og rot, støvsuget og vasket, malt vegger, vindu og gulv før det morsomste gjenstod: møblering og tusle tasle=sette småting på plass, tenne lys og henge opp bilder etc.  Nedenfor ser du mammas Pippi som venter spent på gjesten som skal komme.  To små benker på hver side av ytterdøra, vimplerekke og blomster utenfor.
 Komfyren laget jeg ved å male litt på et Ikeabord.
Over bordet klistret jeg opp denne veggdekoren.
Dagens meny som Eidamor serverte: kake og saft (som var te i pappas kopp).
Planen er å lage en liten kjøkkenhage, rett innenfor døra henger utstyret klart til bruk!
 Endelig kom gjesten og selskapet kunne begynne:-) 
 Jeg satte inn benk med plass til oppbevaring av leker under setet.  Orket ikke male taket...Satte noen bilder av ungene på hylla.  Tenker å lage en liten hems for alle bamsene etterhvert.
Perlelysekrona som jeg kjøøpte, fikk plass over bordet.  Men uten strøm der inne,  ble det lys ved å sette inn et lite kubbelys.
Mye læring gjennom lek!  Her serverer vertinna "te" til sin kjære pappa:-)
 En storfornøyd eier av sitt første hjem, Eidabu/Balkebu:-) 
 Jeg beholdt fargen på hylla som stod her inne, synes blåfargen var så fin.  Boksen på gulvet inneholder servietter for enhver anledning, gave fra tante!
 Og en krakk som jeg sagde litt av bena av ble vasken.  Liten vase fra Ikea oppi en gammel bolle, en søt såpeholder og vips, ikke noe å si på muligheten for renslighet:-) (Sjekk beautybagen på gulvet;-))
 Disse ropte bare etter å bli med oss hjem, hun har lagt drops inni kakestykket...
Må være forsiktig, sier hun..
 Men heldigvis har hun ikke flyttet langt...Kort vei å gå for å besøke min yngste datter...Så snart blir det minibloggetreff for Løtenssokninger,-velkommen:-)
Takk til alle som har gitt meg inspirasjon og tips, jeg har googlet med gjennom bilder av utallige flotte lekestuer der ute i blogglandia...Og takk for koselige kommentarer, jeg har prioritert dette i det siste, så beklager dårlig besøk tilbake.  I morgen skal jeg vise en ny boligreportasje fra Balke gård...

5 kommentarer:

  1. Jammen var det koselig der inne i Eidabu :)

    SvarSlett
  2. Du store mi tid korr nydeleg!!!! FOR ei heldig jente:)So lurt å teikne plater på komfyren:)Og DEN nydelege fargen på veggane og alle detaljane...Flink og snill du er♥
    Sikker på at det vert mange hyggelege stunder på Eidabu framover:)

    Ha ein fin torsdag!!!
    Klem frå Mette.

    SvarSlett
  3. Så fint det ble. Tenker barna kommer til å kose seg der.
    Klem Tove

    SvarSlett
  4. Det ble kjempefint!! Blir moro med minibloggetreff! Bare ikke ta det neste helg.. ;P


    Hvor har du kjøpt kanna og de småkakene? De var fine! :)

    SvarSlett
  5. Ah!!!! Så flott lekestua ble - helt fantastisk, nesten så jeg vil gå i barndommen igjen så jeg kan komme på besøk og leke der sammen med Eida... hi hi :-) Kjempefint bilde av henne utenfor lekestua - med den skjønne kjolen!!! Tenker hun må være superfornøyd, ja!!!
    Og så utrolig søtt kanne/kake sett!
    Nei, må gå over og se på bildene en gang til!!!
    Ha en fin dag, Marianne - og tusen takk for mye inspirasjon og hyggelig kommentar inne hos meg!

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.