tirsdag 5. juli 2011

Ommøblering for mere tumleplass på stua

Jeg synes det har vært mye annet enn interiørblogging på meg i det siste, så idag før jeg fikk to venninner på lunsjvisitt, kan jeg blogge at jeg rakk å ommøblere litt på stua.  Forandring fryder.. 
 Små endringer som at sofaen har fått flyttet litt på seg etc.  Det er så godt med litt gulvplass nå når ungene springer ut og inn hele dagen. 
Henrik har hatt to kompiser på overnatting, og frokosten inntok de i båten på vanningsdammen.. Og fiskene de slapp ut, er observert svømmende idag...Snart selger han vel fiskekort nedpå der..?:-)
 Fikk nydelige roser som pyntet opp sofabordet, og på rammehylla venter rammen på fire bilder av barna.  Telyset er satt inn i en gammel lampeskjerm jeg snudde på hodet.
 Ellers går jo dagene som dette, trivelig lag ute i hagen.  Kjekt med besøk, og sommernatten er lys og varm, så da blir det sene kvelder på store og små.
I mangel på bukett på bordet, bruker jeg å knipse noen blomster fra hagen og sette det i litt vann i stettfatet og i den grønne vasen fra Søstrene Grene.  Jeg blir dessuten bare mer og mer glad i disse lyktene. 
Sommerklem fra

13 kommentarer:

  1. For ei koseleg stue!!!!So lyst og lett...
    Har zoooma inn mange skjønne detaljar;)
    Godt med god plass til kjappe, små barneføtter:)

    Korr koseleg i hagen også!!!
    Ønsker deg og dine fortsatt gode sommardagar♥
    Klem Mette.

    SvarSlett
  2. Hei fru balke:)
    Det er så koselig hos dere:) Vil bare ønske dere en riktig god sommer, vi starter ferie på fredag og satser på sol på sørlandet...
    Vi sees, mvh Fru Båt:)))

    SvarSlett
  3. Tusen takk, fru Båt:-)) Den er så populær, smart kjøp!!! Må dra å kjøpe mere bensin nå, men kom gjerne på fisketur i Balkesjøen i sommer, abboren venter...:_)) God tur, hils Julius:-)))

    SvarSlett
  4. Høres ut som du har gode dager! Koselig med liv og røre i huset og ute i hagen :) Kjempekoselig stue dere har!

    Kos dere videre med sommer -mens vi venter på sola :)

    klem fra Hedda

    SvarSlett
  5. Det er bare SÅ koselig i stua deres!! Og godt med litt tumleplass for store og små ;o) For en morsom idé å snu lampeskjermen og bruke den til telys, skikkelig stilig!! Og nå kom jeg jo plutselig på at jeg bare "må" ha sånne lykter som du har også, de er så fine! Ønsker deg og dine en herlig sommerdag! Klem fra meg

    SvarSlett
  6. Forandring fryder :) Kjempekoselig i stua di, og så oppfinnsomt å snu den lampeskjermen på hodet og bruke den til telysholder!
    Ønsker deg og dine en riktig fin sommerdag
    Klem fra Lise

    SvarSlett
  7. Herlig, herlig!! Man trenger ikke snittblomster fra butikken om man har sommerblomster i hagen som kan pynte opp! Her oser det av sommerstemning du!! Nå skal jeg hente sinkbaljen min og fylle opp med vann. Har endel roser som skal få ta seg ut oppi der!

    SvarSlett
  8. Så fint det ble i stua di :-) Forandring fryder :-)
    Masse koselig bilder fra hagen, det er skikkelig sommer!
    Ha en fin dag :-)
    Klem fra Janicke

    SvarSlett
  9. Så nydelig hos deg,og det skapet ditt er bare helt misunnelsesverdig:):)Nå skal jeg snart kjøre rett forbi deg igjen:)
    klemklem på deg

    SvarSlett
  10. Hei på deg :)
    Så vakkert det ble i stua di, alltid godt å forandre litt :)
    Koselig bilder fra hagen din, så deilig ut med litt sommerfølelse, her er det grått og ganske kaldt enda !!

    Ønsker deg en fortsatt fin dag
    Klem Mette :))

    SvarSlett
  11. Hei hei igjen:)
    Tar deg på ordet,tenkte og dra i ettermiddag,men har ennu så mye jeg må ordne...så da satser jeg på og kjøre fra Oslo i morgen i 10-11 tiden:)Hvor er det på Løten??:)
    klemklem

    SvarSlett
  12. Veldig fin stue dere har :) min er ikke bloggbar enda, som mye annet her i huset.. :P Kaos til tusen..

    Herlig å sitte ute og nyyyte de lange sommerdagene! For sjøl om det ikke er sol er det jo varmt og deilig :) Kos dere videre :)

    Klem

    SvarSlett
  13. Så koselig stue og hage dere har! Nettopp oppdaget bloggen din, så her må jeg titte litt mer!

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.