torsdag 26. november 2009

Sausenebb fra Porsgrunn porselen.

Nå har vi hatt venner på middag, så utrolig koselig å gjøre slikt en vanlig dag! Ungene følte som oss voksne at det var lørdag, pust i bakken, sitte ned og skravle,-perfekt! Tiden flyr bare så utrolig fort, men vi skal sammen på førjulstur til Stockholm om noen uker, så da får vi fortsette praten!
De hadde med en nydelig julekule, så utrolig fin med merke på. Da fikk jeg ånden over meg til å pynte sausenebbene, og løveskåla fra Duka som jeg kjøpte tidligere denne uka. Inn i skapet med dem etter å ha ilført litt mose, og vips,-adventstid! Ønsker alle en fin helg! Her blir det julebord, juleverksted, julepynting og julenek! Vil også takke for så hyggelige kommentarer, jeg setter stor pris på det!
For de som bor i området, juleverksted på Skogmuseet i Elverum på søndag! Julebutikken der er åpen! God helg og ta vare på hverandre, klem fra

5 kommentarer:

  1. Høres deilig ut,Marianne med vennemiddag på en hverdag.Nydelig julekule dere fikk.Stockholm er en av de vakreste byene jeg har besøkt.

    SvarSlett
  2. hei,
    så kreativ du er,den jule kulen var skjønn,å så fint det ble i sausenebb,utrolig hva en kan bruke,
    høres ut som en hyggelig kveld dere hadde i går,å høres ut som resten av helga blir det å,kjempe koselig du gjør det.
    ha en nydelig fredag.
    klem fra sylvia

    SvarSlett
  3. Hei Marianne!
    Nå måtte jeg gå på jakt etter sausenebbet mitt fra Stavanger flint. Gammelt og krakelert er det. Men hvoooooooooooooor?????
    Har liksom ikke så stoor plass her, og jeg vet jeg ikke har knust det! Ja ja, dukker nok opp!
    Kjempe fint var det i alle fall med sviblene oppi der! Like kreativ som alltid du :)
    Ha en fortsatt flott fredag.
    Stor mumseklem fra Vibece

    SvarSlett
  4. Heia Marianne!
    Viktig å kose seg i hverdagen..:-)
    Ha en fin første advent vennen, klem Hege.

    SvarSlett
  5. Flere med samme, gode idé ser jeg! Jeg har også puttet svibler i sausenebb, og det er sååå hyggelig! Skal ikke så mye til før det blir advent-stemning!

    God 1. advent til dere på Balke!

    Klem Cathrine :-)

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.