torsdag 5. februar 2009

Skøyter og vafler, plasseringsplanlegging av engelsk sofa..




Idag har jeg blitt ferdig med gangen,-veldig stolt;-) (Ikke se så nøye på bildet, for da dukker en lite brukt spinningsykkel opp...Den gir meg masse energi...NOT!:-) Min kjære sa han fjerner den om jeg ikke har brukt den innen 1.mars....hehe, alltid like optimistisk jeg, tror at det skal jeg til...)

Slik så den ut før, og ja, jeg er impulsiv/maler med gardinene oppe...- da får de maling på seg og jeg har grunn til å shoppe nye;-)



Vært kort innom jobben i Rødstua, laget vafler og varm sjokolade med mashmellews til Amalie med venninne som har sittet hemmelighetsfulle på rommet og visstnok laget morsdagsgave i hele ettermiddag... Henrik og en kompis har stått på skøyter igjen. Fikk hyggelig besøk av Rita venninne Karen, og planlagt påskerebus på setra! Hurra! Nå skal min kjære og jeg planlegge hvor sofaen vi snart får, skal plasseres:-9 Ser ut som denne, men er i sving og litt over 3 meter lang... Howard-sofa er tingen, spør du meg og husfruaHstad;-) Har også bestilt små pianoskåler til hjulene, smart når vi har tregulv... Gleder meg veldig til å den og puffen som hører til...Har bestilt den for lenge siden, ting tar tid... Bilde kommer, lover;-)!

Slik er svingkurven på den, men i "beige linstoff"... Bildet er fra Trier bak slottet, en drømmebutikk.... Sukk....


Da sier vi god natta fra Balke. Klem fra meg.