onsdag 11. februar 2009

Kjoler


Da har jeg funnet min nye hobby -etter interiør selvsagt;-) Dere MÅ bare sjekke disse sidene: http://www.siri-design.no/ og http://www.mojodesign.no/ .
Jeg har som nevnt, bestilt to egenkomponerte til Amalie og meg fra Mojo-design, de er kjempehyggelige og lar en bestille akkurat det man vil ha,-flott!
Fra http://www.mojodesign.no/

Nå har jeg blitt så inspirert, og tenker...Ja, hvorfor ikke??... Om jeg får et skikkelig mønster og prøver på noen laken først, må det da være mulighet å sy?...Hehe, som alltid har jeg stor tro på egen ferdighet, går igang med stor iver helt til jeg prøver og skjønner at det er visst ikke så enkelt når man er turbo-Laila likevel..:-) ellers som en venninne av meg spør; Havna du i adrenalingryta da du var liten??... Men nå skal jeg altså begynne å sy kjoler!!!:-)

CV: -Sydde min første bikini da jeg var 4år, bestefar på Senja syntes ihvertfall jeg var flink der jeg viste den lilla, selvsydde og selvkomponerte smalfløyelsbikinien frem, stolt som en hane:-)
-har hatt to symaskiner, begge eksploderte da jeg sydde på dem...Ups...
-sydde min egen røde silkekjole til avslutningsballet på gymnaset, alt revna fra hverandre i løpet av kvelden, grunn: hadde visst ikke kjøpt silke men tynt for...:-)

Jaja, så her er vi igang med Balke-kjoledesign.no...Tar gjerne imot bestilling allerede:-) Neida, nå blir det Stoff og stil på H'ene og meg, så får dere bare følge med hva som skjer på Balke gård:-)

Ha en kreativ, kjoleinspirerende dag du også:-) Takk til Hege for flott tips!

Kjole med kyllinger til påske..
Kjoler med margeritter (yndlingsblomsten min) til sommerfesten..
Kjoler med snømenn til vinterferien..
Kjoler med ett lilla lys til 1.søndagen i advent
Kjoler med 2 lilla lys til 2.søndagen i advent....dere skjønner resten..
Kjoler med bilde av barna til bursdagene..
Kjoler av min kjære på nattkjoler..
Kjoler med blyanter på foreldremøter (intern)
Kjoler med malerkoster til oppussing..
Kjoler med ...ja, jeg har fantasi og har flere på lager, men nå skal dere slippe...:-)

Klem fra syersken som må igang med vasking nå mens Eida H sover;-)