søndag 22. februar 2009

Kakepynt...

Jeg har faktisk vært en av som har reist ens ærend til Køben for å handle kakepynt.... Men en av gangene jeg dro;-), så var det faktisk utsolgt...Irriterende... Så nå har jeg fått tips om cacas.no i Oslo, takk Ninni! Men jeg skal ha RØDE hjerter...Så da ble det bakeitpretty.com Er så fint oppå kremtoppen på kakaokoppen, eller på brownieskake med litt melisdryss i tillegg... Ja, jeg har dilla på kakepynt...Kjøper alltid ny pynt når jeg er i utlandet! Som suvernierer;-) Bestilte også dette stempelet, så da blir det ekstra hyggelig med hoppebrød (Rista brød) til søndagsfrokosten...



Og siden det snart er påske og vi skal ha fest, så kjøpte jeg også disse søte kakefigurene. Venter spent på toll og frakt...uansett rimeligere enn å ta med hele familien til Danmark;-)


God søndag fra Balke som er så heldig å ha en fantastisk tantegutt ved navn Anders på besøk, smelt hjerte for en gogutt!!! -eller rettere sagt, tenn på dette flotte hjertestjerneskuddet for en kjekk ung mann! Fikk denne av mitt kjære søskenbarn, et til hvert barn på bursdagene deres:-) http://www.wondercandle.com/ eller Domus Oppdal;-) Tusen, HJERTElig takk, Ninni!!!:-)