søndag 23. januar 2011

Ut på tur...

 For en nydelig skidag!  Vi har vært på setra og grillet pølser, gått på ski og kost oss i det nydelige vinterværet.  Amalie i bursdag, så bare oss fire idag
 Rett utenfor skigarden til hytta er det topp preparerte løyper.  Vi har fått en ny løypetrasèe som passer oss utmerket; større bakke!
Inne var det engangsgrill på peisen, vi elsker denne setra.  Dere husker kanskje miniFarmen i fjor sommer?:-)
 Men Henrik og jeg syns det ble litt kort tur, Eidamor sin andre skitur idag.  Da vi kom hjem dro vi på åkrene utenfor Balke hvor det også er oppkjørte løyper. 
Snakk om stemning å gå tur i solnedgangen...

17 kommentarer:

  1. Så herlig med skidag!! Koselige bilder, Marianne. Eldstemann og pappa har vært ute i løypene i dag ... Men jeg er jo litt "treig" om dagen;)

    Ha en fin ny uke!

    KLEM KLEM
    Anette:)

    SvarSlett
  2. Ja, ikke sant det er kjekt med skiløyper rett utenfor stuedøra!??! Vi har også det, så jeg fikk meg en tur på morran i dag + at vesla og jeg tok en tur litt senere.

    Ha en flott kommende uke:)

    SvarSlett
  3. så koselig en dag, å skjønne bilder,
    skjønt det med solned gangen.
    ha en fin kveld alle sammen,
    klem fra sylvia

    SvarSlett
  4. Koselig! Vi er på vei fra Trondheim til Oslo akkurat nå, kjører vel forbi dere snart da! Ligger gården langt unna veien?

    SvarSlett
  5. Så koselig med spillkveld og hodelykt, NK!! Balke ser du ikke langs veien, du kjører av ved Myklegard, mens vi bor videre mot Hamar og rett før Hamar kommunegrense ned til venstre. 700meter nedover. Kom gjerne innom, vaflene står klare:-) Klem

    SvarSlett
  6. åååååååååååååå så fine bilder :-) deilig dag med sol og ski :-) sprek du da, 2 skiturer på en dag :-) jeg hadde bare en :-))))) Klem Nina :-)

    SvarSlett
  7. Å, vafler hadde vært godt! Takk, men vi får ha det til gode:) Må komme oss til Oslo igjen og få sovet litt før hverdagen kommer i morgen. Men nå veit jeg sånn omtrent hvor du er å finne:)

    SvarSlett
  8. For en herlig dag dere har hatt da! Vi har vært ute og gått tur i solskinnet vi også og da vi kom hjem var det faktisk varmt nok til å sitte ute - rene vårsteminingen var det her.

    SvarSlett
  9. Ja, kom innom en annen gang, romsdalinger på besøk er alltid stor stas!;-)

    Hehe, Nina, tenkt at jeg slo deg i skiturer;-) men så vet du nok at mine var mye kortere enn dine, men det trenger vi ikke nevne...;-) klem tilbake og god uke!

    SvarSlett
  10. Herlige bilder. Ser såå godt ut å ha disse preparerte løypene rett utenfor!!
    For selv om jeg bor skikkelig på landet og med et skieldorado..både langrenn og alpint, så må jeg nok desverre kjøre et bittelite stykke med bilden før jeg kommer til de beste løypene.
    Så heldige dere er! Ser virkelig idyllisk ut. Ski i solnedgang ja..*sukk*:))
    Ha en fin ny uke Marianne.
    Klemmer fra Line

    SvarSlett
  11. Så herlig med en slik dag, det er virkelig balsam for sjelen og når det ellers er en hektisk hverdag er det godt å tenke tilbake på slike dager:)

    Ble desverre mye innetid på oss i helga ettersom minsten har vært syk, men mye bedre nå. Så da håper vi det fortsatt blir mange fine dager fremover, så vi kan nyte noen dager i skisporene og ute i frisk luft innimellom barnehage, jobb og studier:)

    Ha en fin uke

    SvarSlett
  12. Søndagsturen er obligatorisk her i huset, og vi elsker skigåing. Denne søndagen ble det bare mannen og lillejenta, mens mor strevde med eksamensoppgaven....grrr.

    Ha en superfin dag og uke.

    Klem fra Mona

    SvarSlett
  13. Så deilig det så ut med skitur. Vakkert vinterlandskap. Ha det fint. Merethe

    SvarSlett
  14. Hei Marianne, så flotte bilder, kjekt med skitur i nydelige omgivelser.

    SvarSlett
  15. Hei Marinne..

    KOselig med familietur på ski, dere vra sannelig heldige med været.
    Det så utrolig flott ut.
    Gode dere er å ta ut på tur:)

    ha en fin dag.
    Klem

    SvarSlett
  16. Skikkelig hærlig der oppe altså..:-)
    Og dere vet å kose dere.
    Klem

    SvarSlett
  17. Har gitt deg en liten award på min blogg om du titter inn til http://frukristiansen.blogspot.com
    Klem

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.