torsdag 29. september 2011

Får-i-salaten-dagen...

Hei igjen, da er jeg tilbake fra interessante jobbdager i Asker, rakk også et treff med barselgruppa til eldstejenta Amalie.  Kvelden utartet seg som forventet; en haug med latterkrampe, nydelig mat, godt med drikke og masse mimring:-) 
 
 Einerøkt laks med nydelig sennepssaus til forrett....
Pasta carbonara
 Fersk pasta med nydelig fløtesaus med blant annet bacon og spinat, pinjekjerner og cherrytomater før hjemmelaget dajmis og brownies med ostelokk toppet med bringebærkrem...Mmmmmm....
Og mens mange av dere har kost dere med lam på fårikålens dag idag, har jeg tatt med ungene på  tyrkisk restaurant, jeg.  Fikk servert sitron i den greske salaten, det var en ny vri, vel?:-)  Ulv i "fåre"klær kanskje?
Og hvor min kjære er?, jo han har nettopp hoppet ut i den blå lagune sammen med fem kompiser, heldiggrisen:-)
Men jeg var der for snart ett år siden selv, og kan leve lenge på de minnene!  Men har det godt her hjemme også jeg, bli med på en liten rundtur, da...Om du vil:-)










Vennlig hilsen

6 kommentarer:

  1. Du godaste for eit palass du bur i!!!!DEN lekre spisestova.Gangen med den store spegelen...Kjempefint overalt:)WOOOOW♥
    Fallt pladask for veggane i spisestova.Noko so vakkert.Og DET badekaret da!!!Har rasa opp og ned på bilda no medan eg skriv...Heilt lamslått:)

    Skal ha meg ei runde til og zoooome;)

    Klem frå Mette♥

    SvarSlett
  2. Halloen:)
    Ja,høres ut som du har det kjekt:)
    Skulle gjerne hatt rundtur i 2 etasje,for der har jeg ikke vært:):)
    Er nå tilbake etter 1 mnd på loffen,badet er oppuset og blitt litt større:)
    ha en kos dag snupp
    klemklem
    eddas

    SvarSlett
  3. Så koselig du har det!!
    Vi hoppet også glatt over fårikålens dag og spist julepølse i lefse til middag.... Litt lite egnet i sommervarmen men..godt er det ;)
    Ha en fin og solfylt dag!!

    SvarSlett
  4. Du har det så flott:) Den blå lagune er jo fantastisk da, men minner er gode å ha:) Hos oss ble fårikålens dag feiret med pizza (med kyllingkjøttdeig). Ønsker deg en flott helg!

    SvarSlett
  5. Så utrolig flott du har det!!!! Så gjennomført - men samtidig så koselig!! Jeg slår meg sporenstreks ned ved kjøkkenøya og drikker ferdig kaffen der!!!!
    Stilig tapet i spisestua!!!
    Ha en fantastisk fin sønda!
    Klem fra Lunalu

    SvarSlett
  6. Det er så utrolig flott hos dere! :D Du er litt å se opp til ja... :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.