torsdag 5. mai 2011

Garden Girl - Hageklær for romantikere..

Jeg har falt slik for de romantiske hageklærne fra Garden Girl, og idag fikk jeg pakken i posten med det jeg har bestilt.
Disse lette og komfortable ergonomiske hageskoene, perfekt for sommerbruk i hagen...Naturgummi under, så om det er litt dugg i gresset gjør det ingen ting.  Skjerfet matcher skoene, så nå er det bare for meg å få grønne fingre, noen som kan trylle?:-)
Datter matcher mor i denne slitesterke og søte lekebuksa som skal være fast i barnehagen frem til sommerferien. 
 Ellers er menyen klær for kveldens husfruemøte, pastasalat med egg og melon, foccatia, og pavlova med jordbær og kiwi til kaffen.
 Kjøpe en hortensia i dus rosa fargenyanser, tok et par blomster i vannglassbollen sammen med hvite flytelys og en eføygren.  Fant ut at det var penest med glass til speilet, og lave lyseholdere.  Tror jeg kommer til å bruke dette speilet en god del i festlige anledninger.
Men nå er det rydding og matlaging før foreldresamtaler på skolen. 
 Ha en strålende fin dag, klem fra

7 kommentarer:

  1. Lekkre klær og et kjempelekkert speil du har på bordet.. Kjempekosli og lekkert dekket bord. Hørtes kjempegodt ut med pastasalat, ble nesten litt fristet.. Ha en super dag.

    SvarSlett
  2. Hei Marianne:)
    Tusen takk for koselig hilsen. Planlagt KS er jo ikke så dumt for da vet du akkurat når det skjer.
    Heldige du som får baby i hus:)))

    De hageklærne er stilige, mannen min har ertet på meg noen ganger og ment at det hadde passet på meg:) Nå er ikke jeg så mye i hagen at jeg unner meg slike bukser da men kansje en gang hehe!

    Nydelig dekket bord Marianne:) Likte det kjempegodt!

    Ha en fin ettermiddag.
    Klemmer

    SvarSlett
  3. Så lekkert! Både hageklærne og det dekkede bordet :)

    Har siklet lenge på hageklærne fra Garden Girl jeg også. De brune støvlene og snekkerbuksen frister veeeeeeldig :)
    Klem fra Lise

    SvarSlett
  4. Marianne!!
    Helt herlig reportasje med masse flotte bilder fra den vakre gården deres, moro!! Skjønner godt at du er klar for alt annet enn bunad nå..helt ærlig; bittelitt misunnelig...:-) Skulle vært noen år yngre så...
    klem♥

    SvarSlett
  5. Ta det med ro! Leste du ikke det med liten skrift hos Garden girl? Etter at du har brukt hageskoene 3 ganger, blir fingrene dine helt grønne - automatisk. Skikkelig smart, spør du meg!
    Bordet var nydelig, og dere hadde sikkert en fott kveld!
    God helg fra Liv

    SvarSlett
  6. Nydelige saker!! Ha en fin helg!! KLEM

    SvarSlett
  7. Flotte hageklær, hvem trenger grønne fingre da?? Det ser jo i alle fall ut som at man vet hva man driver med... ;P

    Utrolig flott bord du hadde pyntet :) Ca. samme fargenyanse som jeg ser for meg som borddekorasjon til bryllupsbordet. :) Hortensia er fint, og det dekker jo godt også, så man trenger ikke mengder med blomster. :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.