Hei, når jeg får god tid (...smiler), skal jeg gi slike vertinnegaver som dette! Se så lekkert laget til! Fikk det av en interiørinteressert gourmetklubbdame, ble kjempeglad!
Og en av blomstene vi fikk på lørdag var denne herlige og høye buketten i høstfarger!
Ungene og jeg lagde middag sammen idag, måtte prøve en lightversjon av husfrue4 sin sandwich som jeg har drømt om siden husfruemøtet...
Ristet to rugbrødskiver, stekte kyllingfilet i strimler og la på, sammen med rødløk, sjalottløk, cherrytomat, avacado og ristede pinjekjerner... (hadde ikke salat). Dressing av creme fresh og majones, pepper, salt og nypresset hvitløk....Og noen dråper balsamico på fatet...Himmelsk!!!
Falt i smak, dette... Takk for oppskriften, Hege! Og da er det november og 100 julekort bestilt, årets kransekurs på stabburet avholdes 7.desember klokka 1930, kommer tilbake med mere info om dette senere denne uka. Ho ho ho fra
Beautiful and delicious post!
SvarSlettKisses.
Deilig!
SvarSlettSer SÅ nam ut,rett og seltt!!
SvarSlettVisste IKKE det om eucalyptus, har visst sovet i timen...:-(,BRA du sier fra!!
klem♥