onsdag 17. november 2010

Pynting av matfat...

 Hei og god natt! Min skatt;-)  Her er jeg tilbake etter fire flotte dager med kjempejenter i Reykavik, for et sted!!  Hit skal jeg tilbake, det er helt sikkert!!  Vi nikoste oss med god mat:
Deilig bad i Den blå lagne, og spabehandlinger i 5!!! timer på hver av oss,-himmelsk!

(Denne masken skulle visst gjøre huden 10 år yngre...Ja, det var noen av oss som smurte på kremen to ganger..Hehe...)

 Mere mat, var så fint laget til at jeg måtte ta bilde for tips til meg selv...
 Her er en av de sju!! rettene vi fikk på lørdagskvelden, hummer med hummervaffel... Interessant... På tur med GO123 var luksus, ja;-)
 Og så var det jo masse fint å handle!!  Kjøpte flere engler til englestua til jul, et par julehjerteskåler til nøtter og sjokolade, og rammer til familiebildene som skal opp ved pianoet.
 Borte bra, hjemme best, hver dag på Balke er en fest!  Så da nyter vi kvelden med levende lys, årets første julesvibler og litt inspirasjon...Mens nesen renner og halsen tettes...
Ellers har aupairen dratt til Spania og vi er så heldige å ha fått hjelp av naboen i mellomtiden.  Hun og datteren å¨2 flytter inn for et par måneder, så da skal kabalen gå opp inntil Sharons kusine er på plass.  God natta fra

6 kommentarer:

  1. Ååå, det ser herlig ut!! Ja, er ikke Den blå lagune fantastisk!? Vi nærmest bodde der;) ... men vi kunne jo ikke spise når vi var der da *ler* Sånn sett var nok ditt opphold hakket bedre, Marianne!

    Klem klem
    Anette:)

    SvarSlett
  2. Ja dette så jo bare supert ut:)Deilig for deg med litt kos og pleie:)
    ha en fin dag på Balke...
    eddaKlememr

    SvarSlett
  3. Ser helt nyydelig ut Marianne - skulle vært slike turer på resept spør du meg:-D
    Velkommen hjem - og godt å høre at du får kabalen til å gå opp(kjekt med greie naboer)!
    Ha en fin, fin dag snuppa,
    klem Hege.

    SvarSlett
  4. Reykjavik er flott! Og den Blå Lagune er en nydelig opplevelse i seg selv! Maten så virkelig lekker ut - - - vi var nok ikke like kulinariske under vårt besøk, men spiste på "Perlan" hvor det var mye islandske spesialiteter å velge mellom. Håper formen er bra...!
    Hilsen fra Cathrine

    SvarSlett
  5. Heldiggrisen!!! Jeg var der i fjor, og jeg skal tilbake... en gang! Herlig by med masse herlige butikker. Kribler litt i reisefoten, hehe!

    SvarSlett
  6. Skjønner at du har kost deg Marianne..men smakte du på verdens beste sjokolade m/lakrids..Djupur?
    Julenek skal bli her også;o) God helg! Klem fra Maliva

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.