onsdag 4. april 2012

Sommerlig sengetøy - og et par kjoler..

Jeg har noen følgere i Elverum som lurte på hvor jeg hadde kjøpt noen dynetrekk jeg hadde på hytta i fjor. De var gått ut av sortimentet til Ellos, men nå fant jeg noe lignende som jeg falt pladask for.
 Nettbutikken har nå 50% rabatt på valgfri vare.  De har puter og laken i samme stoffet.  Og når jeg først var inne på nettbutikken til laredoute så fant jeg sommerkjolen jeg tenker å ha på bursdagen min:)  
Påske og planer for sommeren er kjekt, vi skal en uke til Tyrkia i slutten av juni og da skal denne kjolen jeg bestilte også få være med.  Ikke at jeg har tenkt å gå slik, hehe.
Vårfølelsen er kommet hit, har du også fått den?
Vennlig hilsen

7 kommentarer:

  1. Så koselig å våkne opp og finne to fine innlegg her hos deg da :)
    Og så heldig mannen var som kom til varm stue og dekket bord! Vi har jo også hyttte,og det pleier å være en kald fornøyelse i starten,og forde om det er sjarm med hytteliv,ja så er det jo alltid litt styr med planlegging og handling osv.før man kommer i orden og kan kooose seg :) Så jeg må få lov å si at jeg beundrer deg jeg!! Takk for koselig hilsen :) Topp med glade barn og hyttekos.
    God klem fra Britt u.blogg som har hjemmepåske i år med eldste mann på trningsleir i Portugal og opp pussing av tenåringsrom som største begivenhet :)

    SvarSlett
    Svar
    1. :) Du får meg til å føle meg verdsatt, takk:) Så spennende med "nytt" rom, kanskej du burde blogge? :) Tilbake fra flotte dager på setra, nikost oss! Nå pizza og lørdagskos:) Glad påske, Britt! Klem, påskeharen:)

      Slett
  2. Så lekkre sengesett. Passer perfekt til sommer :o))
    Hørtes herlig ut med Tyrkiatur, og bare gå rundt i masse fine sommerlige kjoler :o))
    Ønsker deg og dine en fin påske
    Klem

    SvarSlett
  3. Nydelig sommersengesett!!

    Og så flotte kjoler da!! :D

    SvarSlett
  4. Så vakkert sengetøy! Riktig sommerlig og søtt.:) Flotte kjoler også!

    SvarSlett
  5. Så søt er sengesett. Likte godt kjolene også.

    SvarSlett
  6. Vårlig sengetøy dette ja. Nydelige sommerkjoler du har funnet.

    Var kommet i sånn deilig vårstemning da snøen tinte i full fart av alt regnet som har bøttet ned her i trønderlag. Men regnet ble til en mengde snø, så nå er man nesten i vinterstemning. Håper det snur igjen.

    Mens vi venter på vår er soverommet siste inneprosjektet før våronna starter her hos oss.

    Ønsker deg en strålende skjærtorsdag!

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.