lørdag 7. november 2015

Julebordstart

Hehe, litt tidlig men vi er igang. En superduper fin gjeng fra Asker, Oslo og Gjøvik og ikke minst Løten kom på mat, drikke, quiz, sangkonkurranse og latter igår. Lenge siden jeg har ledd så mye og så lengde:) 
Bordet ble gull og glitter fra MesterGrønn og Løiten Lys, følte ikke for julebordrødt enda;)
Fordrink i midtstua, 3-retters middag i spisestua før fest og moro og musikk i midtstua igjen.
Med jobb til fem ble det følgende meny. Vi starter med desserten: dajmmousse med bringebær, vaniljesaus og melisdryss.
Forrett: laksewrap med ruccola, snøfrisk, avacado, laks (såklart;)), rømme, pepper.
Hovedrett var svin indre surra i bacon, fløtegratinerte poteter, peppersaus, smørstekt champingong og løk. Men nå, feiring av verdens beste som jeg har vært gift med i sju år, hurra for kjærleiken:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.