fredag 17. juni 2011

Scrapbooking...

Hei og god fredag, her er det nå sommerferietid for ungene. De to eldste skal være på ferieklubb til uka, kjempeopplegg med mange flotte utflukter.  
 V har fått så mye fint til lillebror, se blant annet på dette flotte kortet Monica har laget.  Og i den nydelige esken lå det fem flotte kluter hun hadde strikket, med motiv som føtter, flaske etc.  Nydelig!!!  Blir så imponert over hvor flinke enkelte er.  Jeg er IKKE i denne kategorien, derfor blir jeg bare så glad for å få slike gaver!:-)
Ellers er kjøkkenet ryddet og gjort klart....  Skal ha 35 gjester her på lørdag, årets sommerfest har blitt tradisjon, og svigers skal passe de to minste.  Igår tok lillebror flaske, så det går nok fint:-)
Vi har fått så god hjelp og vi er i rute, rebusløpet er laget, bordene dekket og rekene kjøpt.  Kakene kommer i morgen, snille venner stiller opp!  Slik er livet på landsbygda...;-)

 Ha en strålende helg!  Nå  skal vi dra til Hamar og vise frem lillbror på jobben. Klem,

10 kommentarer:

  1. Heisann.
    Gratulerer så mye med lillegutten,
    så skjønn han er. Lykke til med
    festen.
    Ønsker deg en nydelig helg.
    Klem Mette.

    SvarSlett
  2. Her har det skjedd endel mens jeg har hatt bloggefravær!!! GRATULERER med den nydelige lillebroren -og så heldig han er som har så flotte søsken!
    Ha en flott fest og helg!
    Klem

    SvarSlett
  3. hei fru Balke:) lykke til med sommerfesten, håper det blir bedre vær i morgen enn det er nå:( er det ikke et småbruk til salgs på Løten snart? Trivelig på landsbygda:)
    Min kransvenninne og jeg kommer innom deg i august. Da skal vi på shopping til Hamar. (men spørs om det passer en så travel Balke dame.
    God helg.
    MVH Ingebjørg

    SvarSlett
  4. Jajaja, kom til Løten, jeg skal finne et perfekt sted for dere.-)))) Velkommen i august, helt topp:-)Kjekt med besøk!!! Alltid tid til det:-)

    Klem og god helg fra ei som vet det blir fint vært i morgenkveld;-) PS! Båten er sjøsatt, og romperisteren er i bruk,-) Marianne

    SvarSlett
  5. Full speed, Marianne!! Hva ble navnet på prinsen...? Spent, spent.
    Stikker til Egypt natt til mandag, men tenker å stikke innom på Løten i løpet av ferien også. Ha en flott sommerfest i morra! klem og hilse hele gjengen

    SvarSlett
  6. Jeg blir virkelig full av beundring. For en energibunt du må være! Lykke til med sommerfesten.

    SvarSlett
  7. Jeg blir stum av beundring. For en energibunt du må være. Lykke til med sommerfesten!

    SvarSlett
  8. Ja skal sei du er sporty som arrangerer sommerfest med ein liten nyfødt! Men med god hjelp klarer ein det meste. Det er jo deilig å koble av fra amming og bleieskift også inniblandt. Ønsker dåke ei veldig god helg :)Klem fra Kristina

    SvarSlett
  9. Været burde vært litt snillere med dere... Men men, er ikke alt man kan styre :)

    Jeg gleder meg til vi skal ha sommerfest her på gården også :)

    Nydelig kort og gave du fikk fra Monica da :) Hu er flink :) Har ikke tålmodighet til slikt jeg. :)

    SvarSlett
  10. Det får'n si, storfest i heimen med minismåttis!! Du imponerer stort :) Gratulerer så masse med lillegutt!!
    Klem fra Barbro

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.