onsdag 18. juni 2014

Å leve livet er en kunst..


Ja, det er hva det står brodert på pleddet i paviljongen. En kunst av en blomsteroppsats er dette også, laget av flinke BlomsterFryd i Løten.
Og under ligger sengeteppet fra bestemor, snakk om duk med historie og minner,-herlig!
Pleddet er sukkersøtt, Fløtepus står det på den grønne lappen:)
Og ampler vokser og sola skinner, så heldige med været på denne merkedag da eldstegutten skal feires med barneskoleavslutning. Mor sjøl holder talen på vegne av foreldrene, og sangen er også i boks. Men vi kaller mødrekoret for Olga Mariekoret;)
Sinkbadekaret hadde flytelys og blomster i Amalies konfirmasjon, nå rommet den fotballene:)
Ønsker deg en fin dag videre, mvh Marianne på landet:)

3 kommentarer:

  1. He,he, koser meg så masse her hos deg jeg vettdu :)
    Masse fint og unikt du viser, og så koselig med alle påfunn og syssler, og ikke minst en flott familie og masse godt humør :) Fikk meg en god latter og det er jo bra-Olga Marie...joda bare man vil nok, ja så kan man alt! :)
    Nostalgis og fint med bestemor teppe :) Jeg også har stor glede av å bevare ting som gir gode minner og "forbindelse" med mine formødre :)
    Hipp hurra for deg som tar deg tid til å blogge.
    Hilsen hun som har allverdens tid til å lese og kose seg med bloggen :)
    Britt u.blogg

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe, blir jo nesten som et lite hverdagsbrev mellom oss to denne bloggingen min:) koselig det, tusen takk for at du tar deg tid! God midtsommer fra meg til deg:)

      Slett
  2. Så fantastisk flott uteplass! Har dere bygget denne selv? Noe så sjermerende har jeg ikke sett på lengeSkjønner at dere kser dere her! : ) Ha en superflott sommer med alle dine!
    Klem fra Ver a

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.