fredag 16. mai 2014

Forberedelser

Småkaos på kjøkkenet med matlaging og barn og ungdommer og mann og venner..
Her blir det 17.maifest:)
Grilltilbehøret gjøres klart, dette blir bra!
Tror nok non-stop selger ekstra pga disse fargene i mai, smart salgstriks som jeg gikk på;)
17.maiformene blir brukt til risboller. Mmm.. Det skal bugne på nasjonaldagen!
Men nå er det pust i bakken og mat i paviljongen...
Varm foccatia med feta og oliven, oksekjøtt og mangosalat...mmmm...

1 kommentar:

  1. Mmmm,berre lekkert :) ha en fin,fin dag.
    Klem fra Britt u.blogg

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.