mandag 10. februar 2014

Matprat

Mmmmm, morsdag ble feiret til gangs igår, fire generasjoner.
Torsk med hjemmelaget potetstappe, smør og eggterninger, gulrot og brokkoli. Vi led ingen nød. Pavlovaen ble stekt på ny måte, anbefaler denne: 4 eggehviter og 200 gram sukker piskes hvitt, ca 20-25 cm i diameter, settes i ovnen som er 250 grader, senk til 100, la stå en time, slå av varmen og la stå en time. Mmm:)
Eidamor, 4-barnsmor, farmor og oldemor..6-snart 96 år...
Nå er det å stupe i seng før Gardermoen venter klokka ni i morgen tidlig...

2 kommentarer:

  1. Så trivelig med morsdagsfeiring for fire generasjoner!
    Tenker alle satte stor pris på det :-)
    Veldig fint bilde av dere!
    God tirsdag og god tur :-)

    SvarSlett
  2. dette hørtes og så veldig hyggelig ut ...for ikke å snakke om menyen .....frist!

    klem tone

    SvarSlett

Takk for din kommentar til Balke gård, jeg setter stor pris på en hilsen fra nettopp deg selv om livet mitt kan være så hektisk at jeg ikke rekker å svare eller besøke deg...

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.